Hlavné jedlá, Strana 5

Bezlepková paradajková omáčka s hovädzím mäsom a penne

Prvé zmienky o paradajkových omáčkach pochádzajú z Talianska z 18. storočia. Tá „naša...

Krevety v paradajkovej omáčke s konjakovými rezancami

Máte radi morské plody na tanieri? V našich podmienkach sú brané skôr ako občasné a chuťov...

Hubové rizoto s tymianom

Čo Slovák, to hubár. A preto medzi receptami z húb určite nesmie chýbať klasické rizoto. H...

Fettuccine s omáčkou z pražených vlašských orechov a gorgonzolou

Milovníci orechových jedál zbystrite pozornosť! Krémová omáčka z vlašských orechov s jemne...

Šťavnaté špagety all´amatriciana

Ďalšia ikona talianskej kuchyne má svoje korene v malom mestečku Amatrice. Táto šťavnatá pochúť...

Rýchle fettuccine so slaninou a parmezánom

Sú dni, keď máte chuť venovať vareniu veľkú časť dňa. Na druhej strane sú dni, kedy chcete mať jedlo...