Hotové jedlo s omáčkou Kung Pao a korením (64 kcal, 12,7 g sacharidov / 150 g)

€6 –25 %
SLMK Noodles Kung Pao
€6 –25 % €4,50 €15 / 1 kg
Momentálne nedostupné
Môžeme doručiť do:
25.4.2024
Položka bola vypredaná…

Hotové jedlo s omáčkou Kung Pao a korením je zdravým a chutným variantom pre rýchle domáce varenie. Balenie obsahuje konjakové rezance, lahodnú Kung Pao omáčku a balíček s korením. Stačí všetky ingrediencie zmiešať a do 90 sekúnd môžete servírovať. Hotové nízkokalorické jedlo je bezlepkové, vegánske, bez pridaných aróm, bez konzervačných látok. Je skvelým doplnkom pri redukčných diétach, pretože má znížený obsah sacharidov, nízký obsah cukru a soli a je bez tuku.

Detailné informácie

Podrobný popis

Hotové jedlo s omáčkou Kung Pao a korením je zdravým a chutným variantom pre rýchle domáce varenie. Balenie obsahuje konjakové rezance, lahodnú Kung Pao omáčku a omáčku a balíček s korením. Stačí všetky ingrediencie zmiešať a môžete servírovať. Nízkokalorické hotové jedlá Slim Pasta sú ideálnym riešením pre toho, kto nemá čas na varenie, ale zároveň nechce jesť nezdravé a chemicky upravené tučné jedlá. Všetky hotové jedlá Slim Pasta sú navyše skvelým pomocníkom pri chudnutí.

Tip na servírovanie: k hotovému pokrmu pridajte podľa návodu nižšie 95 g kuracích pŕs alebo zeleninu (šampiňóny, kukurica, mrkva, paprika). Hotový pokrm so zníženou energetickou hodnotou (výrobok obsahuje konjakovú múku). So zníženým obsahom sacharidov. S nízkym obsahom cukru. S nízkym obsahom soli. Bez tuku. Bezlepkové. Vegánske. Bez umelých aróm. Bez umelých farbív. Bez konzervantov.

Návod na prípravu

  1. Otvorte vrecúško s konjakovými rezancami a prepláchnite ich pod tečúcou vodou.
  2. Otvorte vrecúško s omáčkou, obsah zmiešajte s konjakovými rezancami, zohrejte na panvici, alebo naservírujte na tanier vhodný do mikrovlnnej rúry. Ohrievajte 1,5 minúty pri 800 W.
  3. Otvorte vrecúško so zmesou korenia, pridajte obsah k zohriatemu pokrmu a môžete konzumovať.
  4.  Ak využijete náš tip na servírovanie, zohrejte na panvici polovicu polievkovej lyžice oleja a pridajte zeleninu (restujte 2 až 3 minúty) alebo kuracie prsia (restujte 3 až 5 minút).
  5. Zmiešajte so zmesou konjakových rezancov, omáčky, koreniacej zmesi a môžete servírovať.

Zloženie

Konjakové rezance 69 % (pitná voda, tapiokový škrob, konjaková múka, stabilizátor: karobová guma, farbivo: beta-karotén), omáčka Kung Pao 30 % [pitná voda, trstinová melasa, sójová omáčka v prášku (sójové vločky, matodextrín, protihrudkujúca látka), cukor, modifikovaný škrob, cesnak, zázvor, ocot, sezamový olej, soľ, sušená cibuľa, farbivo: karamel, sušený cesnak, červený chilli prášok, čínska zmes piatich korení (badián,  fagaru-sečuánske korenie, fenikel, mletá škorica, klinčeky), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, stabilizátor: xantánová guma, prírodné farbivo: paprikový extrakt), balíček s koreniacou zmesou 1 % (čierne korenie).

Môže obsahovať: orechy, arašidy.

Obsah balenia: konjakové rezance, omáčka Kung Pao, balíček s koreniacou zmesou.

Upozornenie

konzumáciu Slim Pasta® produktov neodporúčame ľuďom, ktorí majú problémy so zažívaním, chronickým ochorením čriev alebo Crohnovu chorobu. Vysoký obsah vlákniny glukomanan, ktorá je pre ľudský organizmus veľmi prospešná, by mohla u ľudí s týmto ochorením vyvolať ťažkosti. Ak si nie ste istí, či váš zdravotný stav umožňuje konzumáciu konjakových príloh, vždy ich užívanie konzultujte so svojím lekárom.

Výživové údaje

   na 100 g  na 1 porci / porciu (150 g)
 Energetická hodnota / Energia  177 kJ/ 42 kcal  269 kJ/ 64 kcal
 Tuky  0,5 g  0,8 g
  z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasýtené mastné kyseliny  0,1 g  0,1 g
 Sacharidy  8,4 g  12,7 g
  z toho cukry  2,3 g  3,5 g
 Vláknina  1,3 g  1,9 g
 Bílkoviny / Bielkoviny  0,3 g  0,5 g
 Sůl / Soľ  0,5 g  0,8 g

 

Skladovanie a spotreba

Skladujte v suchu a mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 2 dní.

Hmotnosť: 300 g. Balenie obsahuje dve porcie. Súvisiace produkty:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: