5 dôvodov, prečo jesť konjakové prílohy

Konjakové prílohy sú hitom posledných mesiacov. Ak naozaj riešite to, čo jete a zaujímate sa o zdravý životný štýl, rozhodne by nemali uniknúť vašej pozornosti. Ak už máte nejaké tie výživové obmedzenia alebo nemáte čas na každodenné varenie, možno práve vy oceníte benefity týchto príloh. Vzhľadom na to, že niekedy jednoducho 3 nestačia, prinášame vám hneď 5 dôvodov, prečo konjakové prílohy pravidelne konzumovať.

600x483 (1)

Dôvod číslo 1: Neobsahujú žiadne sacharidy, tuky ani soľ

Konjakové prílohy sú navyše nízkokalorické. Sú preto vhodné na chudnutie alebo jednoducho len na odľahčenie jedálnička. Vďaka svojmu zloženiu sa hodia aj to množstva obľúbených diét, ako je napríklad keto, low fat či low carb.

Dôvod číslo 2: Majú BIO certifikát

Slim Pasta prílohy v náleve majú BIO certifikát, ktorý potvrdzuje, že produkt pochádza z rastliny, ktorá sa pestuje podľa zásad ekologického poľnohospodárstva v lokalitách ďaleko od civilizácie a nie je intoxikovaná nebezpečnými látkami. Preto buďte pri výbere opatrní a klaďte dôraz na kvalitné značky, ktoré takúto garanciu ponúkajú.

Dôvod číslo 3: Sú vhodné pre diabetikov, celiatikov, vegánov aj vegetariánov

Áno, aj diabeticky a celiatici si môžu pochutiť na prílohách, ako sú napríklad špagety, rezance alebo ryža. Vďaka svojmu zloženiu sú vhodné do jedálnička pri rôznych výživových obmedzeniach a na ich chuti to rozhodne nie je poznať.

Dôvod číslo 4: Vďaka vláknine glukomanan zasýtia a detoxikujú organizmus

Glukomanan je prírodná, vo vode rozpustná, vláknina, ktorá zasýti a zároveň aktívne prispieva k zníženiu hmotnosti. Glukomanan navyše detoxikuje tráviaci trakt, pričom „kŕmi) priateľské baktérie v črevách, čím podporuje črevnú mikroflóru. Takže budete jesť (= bez kalórií a hladovania) a zároveň čistiť organizmus.

Dôvod číslo 5: Rýchlo sa pripravujú, nemusia sa variť

Konjakové prílohy sú naozaj hotové raz dva. Nie je potrebné ich variť, stačí ich len zmiešať s ingredienciami, zohriať a môžete servírovať. Sú skvelé ako príloha k mäsu, do polievok, omáčok, šalátov či lahodných jarných smoothies.