Proteínové cestoviny fussilli (10 porcí)

€23,80 –25 %
Proteínové cestoviny fussilli (10 porcí)
€23,80 –25 % €17,85
Momentálne nedostupné
Môžeme doručiť do:
6.5.2024
Položka bola vypredaná…

Vychutnajte si cestoviny bez obáv o nadbytočné sacharidy. Proteínové cestoviny fussilli majú nízky obsah sacharidov a vysoký obsah bielkovín. Sú lahodné a skvele vás zasýtia aj bez zbytočných kalórií. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Proteínové cestoviny fussilli sú chutnou prílohou, ktorá je plná bielkovín a vlákniny. Vďaka nízkemu obsahu sacharidov sú vhodné aj na ketónovú diétu alebo low carb stravovanie. Tieto cestoviny sa pýšia nielen svojim výživovým profilom, ale aj vynikajúcou chuťou a konzistenciou. Sú ľahké na prípravu. Hotové sú do pár minút a hodia sa ako príloha ku slovenskej aj zahraničnej kuchyni. 

Příprava

Za občasného miešania varte v osolenej vode po dobu 10-12 minút. 

Zloženie 

Modifikovaný pšeničný škrob, pšeničný proteín, pšeničná semolina, voda, pšeničná vláknina. 

Alergény 

Lepok. Môže obsahovať stopy mlieka, sóje, vajec, lupiny, horčice, sezamu, lieskových orechov a mandlí. 

Výživové údaje 

 VÝŽIVOVÉ ÚDAJE 

na 100 g 

na 1 porci / porciu (50 g) 

Energetická hodnota / Energia 

1182 kJ / 282 kcal 

591 kJ /  141 kcal 

Tuky 

1 g 

0,5 g 

   z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasýtené mastné kyseliny 

0,4 g 

0,2 g 

 

Sacharidy 

14 g 

7 g 

   z toho cukry 

1,8 g 

0,9 g 

Vláknina 

47 g 

23,5 g 

Bílkoviny / Bielkoviny 

30 g 

15 g 

Sůl / Soľ 

0,2 g 

0,1 g 

 

Skladovanie: Skladujte v suchu pri izbovej teplote a mimo priameho slnečného žiarenia. 
Balenie: Balenie obsahuje 10 porcií, 1 porcia = 50 g. 
Upozornenie: Ketónová diéta nie je vhodná pre tehotné a dojčiace ženy. Pred začatím ketónovej diéty a po 3 týždňoch od jej začatia odporúčame konzultáciu s vaším lekárom. Dodržujte dostatočný príjem tekutín, minimálne 1,5 litra denne. 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: