Výhodný balíček konjakovej ryže Slim Pasta v náleve 20+5 zadarmo
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Bio konjaková príloha v tvare ryže v náleve. Je to hotový výrobok s nízkou energetickou hodnotou. Bez cukru - Bez soli - Bez lepku - Bez tuku. Skladá sa prakticky len z vlákniny (glukomanánu) a vody. Je vhodná pre ľudí so špeciálnymi výživovými potrebami, ako sú diabetici, celiatici, vegetariáni a vegáni, vhodná aj pre diétny režim.
Má Slim Pasta konkurenciu? My si to nemyslíme. Existuje niekoľko výrobcov cestovín z konjakovej múky, ale žiadny sa kvalitou, chuťou ani vzhľadom nedostal tak ďaleko, ako spoločnosť Eat Water. Spoločnosť Eat Water, výrobca produktov Slim Pasty, vyvinula špeciálnu potravinu Juro (TM), ktorá je kombináciou konjaku a bezlepkvej ovsenej vlákniny. Ide o unikátnu a patentovanú potravinu, ktorá je farbou i chuťou takmer na nerozoznanie od bežnej cestoviny.
UPOZORNENIE: Konzumáciu Slim Pasty neodporúčame ľuďom, ktorí majú problémy so zažívaním, chronickým ochorením čriev alebo Crohnovu chorobu. Vysoký obsah vlákniny glukomanan, ktorá je bežne pre ľudský organizmus veľmi prospešná, by mohla u ľudí s týmto ochorením vyvolať ťažkosti. Ak si nie ste istí, či váš zdravotný stav umožňuje konzumáciu konjakových príloh, obráťte sa na svojho ošetrujúce lekára.
[navod-k-pouziti]
[nas-tip]
Nutričné hodnoty
na 100 g | |
Energetická hodnota | 36 kJ/9 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasýtené | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 4,0 g |
Bielkoviny | 0,2 g |
Soľ | 0 g |
Zloženie
Pitná voda, bio sušená hľuza z konjaku * (3,4%), bio ovsená vláknina (1%).
* Z ekologického poľnohospodárstva
Skladovanie
5 - 25 ° C, uchovávajte v suchu, chráňte pred teplom.
Po otvorení vnútorného obalu skladujte vo vzduchotesnej nádobe v čistej vode v chladničke. Spotrebujte do 48 hod.
Minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov od dátumu výroby.
Spotreba
Do 2 dní po otvorení uchovávať vo vzduchotesnej nádobe v čistej vode.
Skladovanie
Nezmrazujte, uchovávajte v suchu, chráňte pred teplom.
Čistá hmotnosť: 25 × 200 g (270 g vrátane nálevu).
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.