Balíček konjakovej ryže Sticky bez nálevu 5+1 ZADARMO

€15,80 €13,17 / 1 kg
Skladom
Môžeme doručiť do:
10.10.2024

Využite výhodný balíček konjakovej ryže Sticky bez nálevu 5+1 balení zadarmo. Nízkosacharidová alternatíva ku klasickej lepivej sushi ryži s guľatými zrnami. Je určená na okamžité použitie, nevarí sa a je bez nálevu a arómy, takže sa ani nepreplachuje! Je určená na prípravu low carb sushi alebo je dokonalá aj ako príloha. Plná vlákniny a s minimom sacharidov. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Bez lepku, bez cukru, bez tuku, málo sacharidov. Obsahuje až o 70 % menej kalórií, než bežná ryža. Je prirodzeným zdrojom glukomanánu – rozpustnej vlákniny. Je vhodná pre ľudí so špeciálnymi výživovými potrebami, ako sú celiatici, vegetariáni a vegáni. Je samozrejme vhodná na redukčný režim. 

UPOZORNENIE: Konzumáciu Slim Pasty neodporúčame ľuďom, ktorí majú problémy so zažívaním, chronickým ochorením čriev či Crohnovou chorobou. Vysoký obsah vlákniny glukomanánu, ktorá je bežne ľudskému organizmu veľmi prospešná, by mohla u ľudí s týmto ochorením vyvolať ťažkosti. Pokiaľ si nie ste istí, či váš zdravotný stav umožňuje konzumáciu konjakových príloh, vždy konzultujte ich užívanie so svojím lekárom.

[navod-k-pouziti-2]

[nas-tip]

Nutričné hodnoty

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE 

na 100 g  

Energetická hodnota  

223 kJ/53 kcal  

Tuky 

0 g  

z toho nasýtené mastné kyseliny 

0 g  

Sacharidy 

11,6 g  

z toho cukry 

0 g  

Vláknina 

1,8 g  

Bielkoviny  

0 g  

Soľ  

0 g  

 

 

 

Zloženie

Pitná voda, tapiokový škrob, sušená hľuza z konjaku (3 %), zahusťovadlo: karubín, farbivo: karotény. 

Môže obsahovať stopy: siričitanov, sóje, obilnín obsahujúcich lepok. 

Spotreba

Do 2 dní po otvorení uchovávať vo vzduchotesnej nádobe v čistej vode.

Skladovanie

5 - 25 °C, nezmrazovať, uchovávajte v suchu, chráňte pred teplom.

Čistá hmotnosť: 200g.

Minimálna trvanlivosť: 24 mesiacov od dátumu výroby.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: