Slim Pasta konjakové penne bez nálevu 200 g (35 kcal, 8 g sacharidov)

Neohodnotené
Značka: Slim Pasta
€2,96 –15 %
117 slim pasta konjakove penne bez nalevu
€2,96 –15 % €2,52
Skladom
Môžeme doručiť do:
29.9.2020

Druhá generácia Slim Pasta Penne je nízkokalorická, low carb príloha, bez nálevu a arómy z rastliny konjak. Tieto konjakové cestoviny sú tiež známe ako rezance shirataki. Diétne cestoviny Slim Pasta Penne majú o 90% menej kalórií, ako bežné prílohy. Nevaria sa, nepreplachujú sa, sú určené na okamžitú konzumáciu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Konjakové prílohy v tvare pene - Slim Pasta druhej generácie - majú o 90 % menej kalórij, ako bežné penne cestoviny.

Hotové za jednu minútu. Nevaria sa, nepreplachujú sa, neplávajú v náleve. Nemajú arómu. Sú nízkokalorické a výborne sa hodia počas vašej redukčnej diéty. Vhodné pre vegánov. Bez lepku. Bohaté na vlákninu.

Ako jediné na slovenskom trhu neobsahujú nálev, takže ich nemusíte preplachovať. Stačí ich len vytiahnuť z vrecka, dať rovno na panvicu a dochutíť podľa vlastnej potreby.

Slim Pasta druhej generácie je prírodná alternatíva k bežným prílohám vyrobená z rastliny konjak a vody, upravená do tvaru penne. Vďaka neutrálnej chuti majú všestranné využitie.

Nutričné hodnoty

 Nutričné hodnoty   na 100 g
 Energetická hodnota  148 kJ/ 35 kcal
 Tuky  0 g
  z toho nasýtené mastné kyseliny  0 g
 Sacharidy  8,4 g
  z toho cukor  0,5 g
 Vláknina  1,3 g
 Bielkoviny  0,1 g
 Soľ  0 g

 

 

 

 

 

 

 

 

Zloženie

Pitná voda, škrob, konjaková múčka 3%, sodík, spevňujúci prvok: karubín, vitamín C, vitamín E, beta karotén.

Spotreba

Do 2 dní po otvorení uchovávať vo vzduchotesnej nádobe.

Skladovanie

5 - 25 ° C, nezmrazovať, uchovávajte v suchu, chráňte pred teplom.

Hmotnosť: 200 g.

Legislatívne zaradenie: Produkt z koreňa rastliny konjak - alternatíva k cestovinám.

Poľnohospodárska produkcia: Mimo EÚ.

Dátum trvanlivosti: 24 mesiacov od dátumu výroby (do roku 2021).

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: