Rýchle fettuccine so slaninou a parmezánom

Sú dni, keď máte chuť venovať vareniu veľkú časť dňa. Na druhej strane sú dni, kedy chcete mať jedlo na tanieri ideálne ihneď. Dnešný recept je inšpiráciou pre tých, ktoré objavili kúzlo varenia s minimom použitých surovín, a pritom nemuseli ubrať z výbornej chuti. Naše nízkokalorické fettuccine majú minimum kalórií a nemusíte ich variť. Stačí obsah balíčka len rýchlo prepláchnuť, zmiešať so zvyškom ingrediencií a môžete servírovať. Slanina a parmezán sú chuťovo výrazné potraviny, ktoré celému receptu určite dodajú to, čo je potrebné.

fettucine se slaninou a parmez

Ingrediencie na 1 – 2 porcie:

Ako na to

Cibuľu a slaninu nakrájajte nadrobno a restujte pár minút na panvici. Vďaka slanine nie je potrebné pridávať tuk navyše. Prelisujte cesnak a spolu s prepláchnutými cestovinami pridajte ku zmesi na panvicu. Všetko dôkladne premiešajte a chvíľku prehrejte. Po chvíli môžete servírovať na tanier. Na záver ešte posypte hoblinami parmezánu. 

Tip: recept môžete dochutiť nakrájanými sušenými paradajkami, alebo čerstvo nakrájanými cherry paradajkami. Ich chuť celý recept perfektne osvieži.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie