Jesenné menu: Smotanové cestoviny s kuracím mäsom a hubami

Ďalší z jesenných receptov, ktorý si obľúbite nielen pre jeho ľahkú chuť, ale predovšetkým pre rýchlu prípravu a nízky počet kalórií. Hubová sezóna je v plnom prúde, takže šampiňóny pokojne nahraďte čerstvo nazbieranými úlovkami, ktoré ešte viac podtrhnú chuť celého pokrmu. Jemnosť mu dodá smotana, ktorej sa určite nemusíte báť, pretože v kombinácii s nízkokalorickými BIO penne je doslova ideálnou voľbou.

Ingrediencie na 2 porcie

  • 1x balenie Slim Pasta konjakových penne v náleve,
  • 250 g kuracích pŕs,
  • 80 g šampiňónov,
  • 2 väčšie hrste čerstvých špenátových listov,
  • 100 ml 15% smotany,
  • 1 strúčik cesnaku,
  • 3 lyžice olivového oleja,
  • soľ a čierne korenie na dochutenie.

Ako na to

Umyté kuracie prsia osoľte, okoreňte a nakrájané orestujte na panvici. Po chvíľke pridajte nakrájané huby, špenátové listy a cesnak. Na záver zalejte smotanou a môžete servírovať.