Škoricová kaša s jablkom

Ryžová kaša je skvelou voľbou na raňajky, ale aj na desiatu, na ktorej si môžete pochutiť kedykoľvek počas dňa. Náš recept je z nízkokalorickej ryže Slim Pasta, ktorá obsahuje iba 9 kcal na 100 g, preto je táto kaša vhodná pri redukčných diétach. Môžete ju dochutiť ovocím, hrozienkami a rôznymi ďalšími ingredienciami podľa vlastnej chuti. My sme použili klasiku – škoricu a jablká.

ryzova-kase-se-skorici

Ingrediencie

Postup

Najskôr si pripravte ryžu – vyberte ju z obalu a preplachujte pod studenou tečúcou vodou 1 minútu. Do hrnčeka vlejte mlieko a na miernom ohni ho ohrievajte, kým sa nezačne zľahka variť. Následne pridajte do hrnčeka ryžu, dve štipky krupice a všetko dôkladne premiešajte. Varte, kým bude mať kaša požadovanú konzistenciu. Na záver kašu dochuťte stéviou, premiešajte a servírujte ju posypanú škoricou a ozdobenú plátkami jablka.

Tip: Ak chcete mať kašu čo najjemnejšiu, rozmixujte ju tyčovým mixérom. Jablko môžete nakrájať na kocky a vmiešať priamo do kaše.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie