Šošovicová polievka s ryžou a slaninou

Žltá, čierna, zelená, veľkozrnná. Pri varení máte na výber z niekoľkých druhov šošovice. Ak si vyberiete tú červenú, za pár minút budete servírovať polievku plnú vitamínov, minerálnych látok a bielkovín. Červená šošovica je zo všetkých druhov strukovín najľahšie stráviteľná a výborná pre celý tráviaci systém. V kombinácii s nízkokalorickou ryžou, ktorá má minimálny počet kalórií a žiadne sacharidy, tak vykúzlite sýty a lahodný obed alebo večeru, ktorá perfektne zapadne do vášho redukčného plánu.

IMG_6341 (1)

Ingrediencie na 1 - 2 porcie:

  • 1 balenie Slim Pasta ryže v BIO náleve,
  • ½ litra vývaru
  • 200 g červenej šošovice,
  • 1 mrkva,
  • 1 malá cibuľa,
  • 2 plátky kvalitnej slaniny,
  • petržlenová vňať,
  • soľ, čierne korenie na dochutenie.

Ako na to

V hrnci orestujte nadrobno nakrájanú cibuľu a pridajte mrkvu. Po chvíli vysypte červenú šošovicu, zalejte vývarom a okoreňte. Varte asi 10 minút a potom zmiešajte prepláchnutú konjakovú ryžu a varte ďalších 5 minút na miernom ohni. Pri servírovaní posypte orestovanou slaninkou a petržlenovou vňaťou.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie