Proteínové hrachové medailónky v zeleninovom ragú – hotový pokrm (1 porcia)
Podrobný popis
Hotové jedlá KetoMix sú vhodné pre každého, kto si nestíha pripraviť plnohodnotné a vyvážené jedlo. Oceníte ich kedykoľvek, keď nemáte čas uvariť si zdravé jedlo, a to doma, na cestách aj na dovolenke. Receptúru na toto vynikajúce vegánske jedlo sme vyvinuli špeciálne tak, aby jedlo obsahovalo všetky potrebné látky a živiny pre telo. Ideálnou prílohou k tomuto zdravému jedlu sú naše konjakové cestoviny Slim Pasta alebo Usui.
Prečo jesť hotové jedlá KetoMix?
- Rýchle riešenie zdravého jedla, keď nemáte čas.
- Dlhá trvanlivosť – zdravé jedlo na výlet aj na dovolenku.
- Vlastná receptúra KetoMix – sacharidy máte pod kontrolou.
- Perfektné zdravé jedlo.
- Rýchla príprava - jedlo máte na tanieri za pár minút.
Príprava
V hrnci - 7 minút ohrievajte vrecko v hrnci s vriacou vodou.
Na panvici – 2-3 minúty ohrievajte na panvici. Pred ohrevom vyberte jedlo z obalu.
V mikrovlnnej rúre – 2-3 minúty v mikrovlnnej rúre. Pred ohrevom vyberte jedlo z obalu.
Zloženie
Karfiol, hrachový texturát - medailónky (hrachový proteín, voda), baklažán, voda, kokosové mlieko (kokosový extrakt 75 %, voda), repkový olej, zelený hrášok, cibuľa, sójová omáčka (voda, sójové bôby, jedlá soľ, kvasný ocot), zeleninový bujón [zelenina 87 % (mrkva, zeler, cuketa, paradajka, cibuľa, petržlen, petržlenová vňať, cesnak), hrubozrnná morská soľ 13 %, olivový olej, bobkový list], jedlá soľ s jódom, karí korenie, zahušťovadlo: guarová guma, sušený cesnak, lahôdkové droždie neaktívne.
Alergény
Sója, zeler.
Nutriční hodnoty
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE |
na 100 g |
na 1 porci / porciu (250 g) |
Energetická hodnota |
326 kJ / 78 kcal |
815 kJ / 195 kcal |
Tuky |
4,8 g |
12 g |
z toho nasycené mastné kyseliny / z toho nasýtené mastné kyseliny |
0,9 g |
2,2 g |
Sacharidy |
2 |
5,1 g |
z toho cukry |
1,3 g |
3,3 g |
Vláknina |
1,8 g |
4,5 g |
Bílkoviny / Bielkoviny |
5,9 g |
14,7 g |
Sůl / Soľ |
0,9 g |
2,3 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.