Vajíčková nízkokalorická nátierka

_DSC3850

Ingrediencie

  • vajec 5 ks (v závislosti od množstva nátierky)
  • dresing Vajonéza 1 balenie
  • červená cibuľa 1 ks
  • kyslá uhorka 1 ks
  • horčica
  • soľ
  • korenie

Postup

Vajíčka uvarte natvrdo, nechajte vychladnúť a následne nakrájajte na menšie kocky. Najemno nakrájajte cibuľi a kyslú uhorku, spoločne s vajíčkami vložte do misy. Pridajte dostatočné množstvo nízkokalorickej náhrady majonézy – dresing Vajonézu, všetko dôkladne premiešajte a následne rozmixujte. Do vzniknutej nátierky pridajte polovicu lyžičky horčice, soľ, korenie a opäť premiešajte.

TIP: Vajíčková nátierka výborne chutí na celozrnnom chlebe, ozdobeným pažítkou alebo vlašskými orechami. Nátierkou môžete naplniť aj uvarený vajíčkový bielok a opäť ozdobiť pažítkou.

jednohubky

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie