Vajíčková nízkokalorická nátierka

Ingrediencie

  • vajec 5 ks (v závislosti od množstva nátierky)
  • dresing Vajonéza 1 balenie
  • červená cibuľa 1 ks
  • kyslá uhorka 1 ks
  • horčica
  • soľ
  • korenie

Postup

Vajíčka uvarte natvrdo, nechajte vychladnúť a následne nakrájajte na menšie kocky. Najemno nakrájajte cibuľi a kyslú uhorku, spoločne s vajíčkami vložte do misy. Pridajte dostatočné množstvo nízkokalorickej náhrady majonézy – dresing Vajonézu, všetko dôkladne premiešajte a následne rozmixujte. Do vzniknutej nátierky pridajte polovicu lyžičky horčice, soľ, korenie a opäť premiešajte.

TIP: Vajíčková nátierka výborne chutí na celozrnnom chlebe, ozdobeným pažítkou alebo vlašskými orechami. Nátierkou môžete naplniť aj uvarený vajíčkový bielok a opäť ozdobiť pažítkou.

jednohubky