CHUDNUTIE A ZDRAVIE

CHUDNUTIE A ZDRAVIE

Slim Pasta je produkt, ktorý neobsahuje soľ, lepok, tuk ani sacharidy. Je neuveriteľné, že ho Európa objavila len pred niekoľkými rokmi!

 

Diéta

 

Slim Pasta sa skladá prakticky len z vlákniny a vody. Je  vhodná pre ľudí so špeciálnymi výživovými potrebami, ako sú diabetici, celiatici alebo vegáni. Samozrejme je veľmi  obľúbená medzi vegetariánmi.

Slim Pasta obsahuje glukomanán a výhodou tejto vlákniny pri podpore redukcie hmotnosti nie je len minimálna kalorická hodnota. V skutočností je dôvodov viac. Glukomanán v žalúdku napučí a  spomalí jeho vyprázdňovanie. Toto podporí skorší nástup pocitu sýtosti a v konečnom dôsledku dôjde ku konzumácii menšieho množstva jedla, čo potvrdili aj viaceré klinické štúdie.

Niektoré štúdie potvrdili zníženie hmotnosti pri bežnom dávkovaní glukomanánu aj u pacientov, ktorí nezmenili svoj životný štýl , Nezabudnite, že pri akomkoľvek preparáte, ktorý pomáha pri chudnutí, je potrebné upraviť svoj životný štýl tak, aby jeho súčasťou bol pravidelný pohyb a zdravé stravovanie

Ak sa snažíte schudnúť, určite sa vyhýbate sacharidom. Slim Pasta, Slim Noodels a Slim Rice menia všetko - tu sacharidy nenájdete!

Výrobcovia tvrdia, že konzumácia Slim Pasta môže pomôcť znížiť hladinu cholesterolu, obmedziť riziko vzniku srdcových ochorení mŕtvice.

Tieto výrobky sú  v UK natoľko populárne, že maloobchodný predaj zvláda len ťažko udržať krok s dopytom. Akonáhle sa zásoby objavia na pultoch obchodov, sú takmer okamžite vypredané.

V Londýne boli najrýchlejšie predávaným novým produktom v minulom roku v najpopulárnejšom obchode zameranom na zdravý životný štýl - Holland & Barrett.

UPOZORNENIE PRI UŽÍVANÍ GLUKOMANÁNU

Zdravotné riziká z používania glukomanánu vyplývajú najmä z nedodržania podmienok užívania. Nevyhnutnou podmienkou zabezpečenia hore uvedených zdravotných účinkov je dostatočný príjem tekutín spolu s užitím glukomanánu formou prášku či kapsuly.

Cieľom optimálneho využitia zdravotných výhod glukomanánu je, aby vláknina napučala v žalúdku a v čreve, nie v hrdle či v pažeráku. Pri nedostatočnom príjme tekutín sa môže stať, že sa vláknina nedostane až do žalúdka a začne naberať objem v pažeráku či v hrdle. Toto môže spôsobiť vážnu obštrukciu. Na druhej strane sa tomu dá úplne bezpečne zabrániť dodržaním dostatočného množstva tekutiny (minimálne 2,5 dcl po každej dávke). To je hlavným dôvodom, prečo európska legislatíva zakazuje používať glukomanán v drobných cukrovinkách. Dôvodom teda nie je zdravotná škodlivosť, ale riziko problémov s prehĺtaním pri nedostatočnom príjme tekutín.

Dostatek tekutin

 

Prihlásenie

Tato stránka používá cookies. Vice info